Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znane danie,szybkie i pyszne,w mojej wersji:)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 817
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8904
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10525
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4746
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 817
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8904
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10525
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4746
Składniki
Szpinak rozmrozić,a świeży umyć i posiekać drobniej.
Rozgrzać patelnię,cebulę pokroić w kostkę a czosnek posiekać,chwilę podsmażyć.
Dodać szpinak i dusić pod przykryciem 10 minut.
Dodać przyprawy oraz śmietanę i chwilę pogotować.
Ugotować makaron,odcedzić i wymieszać z sosem szpinakowym.
Przełożyć na talerz i posypać startym na grubej tarce serem.