Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znane danie,szybkie i pyszne,w mojej wersji:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Szpinak rozmrozić,a świeży umyć i posiekać drobniej.
Rozgrzać patelnię,cebulę pokroić w kostkę a czosnek posiekać,chwilę podsmażyć.
Dodać szpinak i dusić pod przykryciem 10 minut.
Dodać przyprawy oraz śmietanę i chwilę pogotować.
Ugotować makaron,odcedzić i wymieszać z sosem szpinakowym.
Przełożyć na talerz i posypać startym na grubej tarce serem.