Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna kasza z warzywami, która może stanowić dodatek do obiadu lub samodzielną przekąskę. Zdrowa, apetyczna i kolorowa. Polecam!
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 93
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 105
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 219
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 232
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 93
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 105
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 219
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 232
Składniki
Kaszę gotujemy do miękkości, odcedzamy. Wszystkie warzywa kroimy w niewielką kostkę, podsmażamy 10-15 minut na łyżce oliwy. Pod koniec doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy natkę, ugotowaną kaszę i dusimy kilka minut. Na końcu dodajemy parmezan mieszamy i nakładamy do przepłukanych wodą foremek, a następnie wykładamy zgrabne babeczki na talerze.