Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe naleśniki z naszymi ulubionymi owocami.
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17576
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6689
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17576
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6689
 
         
         
                Składniki
1. Wszystkie składniki na naleśniki łączymy ze sobą, najpierw wsypujemy do miski sypkie składniki a później płynne. Dokładnie mieszamy, żeby nie powstały grudki.
2. Smażymy na rozgrzanej patelni lub naleśnikarce
3. Twaróg blendujemy, dodajemy śmietanę, cukier oraz jeden serek homogenizowany.
4. Brzoskwinie kroimy na małe kawałki (trochę owoców zostawiamy do dekoracji), mieszamy delikatnie z masą twarogową oraz borówkami.
5. Farsz nakładamy na środek każdego naleśnika.
6. Zawijamy w kwadraty.
7. Układamy w naczyniu.
8. Wierzch smarujemy serkiem homogenizowanym i układamy owoce.
9. Polewamy sosem czekoladowym. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.