Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe naleśniki z naszymi ulubionymi owocami.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4969
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13445
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7551
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4969
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13445
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7551
Składniki
1. Wszystkie składniki na naleśniki łączymy ze sobą, najpierw wsypujemy do miski sypkie składniki a później płynne. Dokładnie mieszamy, żeby nie powstały grudki.
2. Smażymy na rozgrzanej patelni lub naleśnikarce
3. Twaróg blendujemy, dodajemy śmietanę, cukier oraz jeden serek homogenizowany.
4. Brzoskwinie kroimy na małe kawałki (trochę owoców zostawiamy do dekoracji), mieszamy delikatnie z masą twarogową oraz borówkami.
5. Farsz nakładamy na środek każdego naleśnika.
6. Zawijamy w kwadraty.
7. Układamy w naczyniu.
8. Wierzch smarujemy serkiem homogenizowanym i układamy owoce.
9. Polewamy sosem czekoladowym. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.