Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię robić kolorowe potrawy, ładnie wyglądają, przyciągają wzorkiem, ale również są smaczne z dodatkiem ulubionych warzyw.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10093
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2717
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1843
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 705
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3940
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10093
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2717
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1843
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 705
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3940
Składniki
1. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie. 2. Mięso kroimy w plastry, delikatnie rozbijamy. 3. Każdy płat mięsa solimy i cienko smarujemy sosem barbecue. 4. Połowę mięsa układamy w podłużnej formie do pieczenia, przykrywając dno oraz boki.
5. Z pozostałego mięsa robimy roladki zawijając w środku po trzy pomidorki.
6. Roladki układamy na dnie formy, smarujemy mięso serek śmietankowym.
7. Następnie układamy brokuł i przykrywamy wierzch mięsem.
8. Smarujemy sosem barbecue i pieczemy w piekarniku 35 minut w 180°C.
9. Po upieczeniu kroimy w plastry i podajemy z ulubioną surówką oraz ziemniakami. 10. Smacznego