Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne soczyste danie z kurczaka z kolorową smaczną pierzynką.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5360
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 943
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 156
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5360
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 943
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 156
Składniki
1. Mięso kroimy na cieńsze płaty. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą. 3. Obsmażamy na rozgrzanym oleju.
4. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
5. Cebule obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Papryki drobno kroimy dodajemy do cebuli.
7. Ogórki kroimy w kostkę i również dodajemy do cebuli.
8. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, następnie studzimy i kroimy drobno.
9. Do brokuł dodajemy pozostałe warzywa.
10. Mieszamy razem z serkiem.
11. Smarujemy farszem mięso.
12. Zapiekamy 10 minut w 180 °C. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.