Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, dekoracyjna potrawa, którą zrobimy w 10 minut z pieczeniem 40 minut.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2482
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1878
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1631
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1573
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2482
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1878
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1631
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1573
Składniki
1. Mięso kroimy na połowę, usuwając wystające kawałki. 2. W mięsie robimy otwór.
3. Kapustę szatkujemy przekładamy do miski. 4. Dodajemy starty na tarce o dużych oczach ser, majonez, pokrojoną drobno paprykę. Doprawiamy pieprzem oraz solą i mieszamy wszystkie składniki razem.
5. Gotowy farsz wkładamy w otwór mięsa. Mięso doprawiamy solą oraz przyprawą i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 6. Pieczemy 30 minut w 180°C.
7. Po upieczeniu kroimy w plastry 2 cm. 8. Smacznego.