Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, dekoracyjna potrawa, którą zrobimy w 10 minut z pieczeniem 40 minut.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 125
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2678
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 272
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2625
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 125
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2678
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 272
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2625
Składniki
1. Mięso kroimy na połowę, usuwając wystające kawałki. 2. W mięsie robimy otwór.
3. Kapustę szatkujemy przekładamy do miski. 4. Dodajemy starty na tarce o dużych oczach ser, majonez, pokrojoną drobno paprykę. Doprawiamy pieprzem oraz solą i mieszamy wszystkie składniki razem.
5. Gotowy farsz wkładamy w otwór mięsa. Mięso doprawiamy solą oraz przyprawą i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 6. Pieczemy 30 minut w 180°C.
7. Po upieczeniu kroimy w plastry 2 cm. 8. Smacznego.