Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, kruche, soczyste mięso, faszerowane pieczarkami i papryką.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 576
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18462
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 80
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 61
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 576
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18462
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 80
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 61
Składniki
1. Mięso rozcinamy wzdłuż, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy bardzo drobno pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz sola.
6. Następnie dodajemy drobno pokrojoną paprykę oraz ogórek, chwilę prużymy i studzimy.
7. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach.
8. Mieszamy razem z grzybami.
9. Gotowy farsz układamy na środku mięsa.
10. Zwijamy w roladę.
11. Zawijamy w folię aluminiową i pieczemy 30 minut w 180 ̊C.
12. Po upieczeniu kroimy w krążki.
13. Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. 14. Wylewamy na dno naczynia.
15. Układamy mięso. 16. Danie gotowe. 17. Smacznego.