Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, kruche, soczyste mięso, faszerowane pieczarkami i papryką.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3745
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2100
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5539
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5555
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3745
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2100
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5539
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5555
Składniki
1. Mięso rozcinamy wzdłuż, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy bardzo drobno pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz sola.
6. Następnie dodajemy drobno pokrojoną paprykę oraz ogórek, chwilę prużymy i studzimy.
7. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach.
8. Mieszamy razem z grzybami.
9. Gotowy farsz układamy na środku mięsa.
10. Zwijamy w roladę.
11. Zawijamy w folię aluminiową i pieczemy 30 minut w 180 ̊C.
12. Po upieczeniu kroimy w krążki.
13. Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. 14. Wylewamy na dno naczynia.
15. Układamy mięso. 16. Danie gotowe. 17. Smacznego.