Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, kruche, soczyste mięso, faszerowane pieczarkami i papryką.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
1. Mięso rozcinamy wzdłuż, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy bardzo drobno pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz sola.
6. Następnie dodajemy drobno pokrojoną paprykę oraz ogórek, chwilę prużymy i studzimy.
7. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach.
8. Mieszamy razem z grzybami.
9. Gotowy farsz układamy na środku mięsa.
10. Zwijamy w roladę.
11. Zawijamy w folię aluminiową i pieczemy 30 minut w 180 ̊C.
12. Po upieczeniu kroimy w krążki.
13. Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. 14. Wylewamy na dno naczynia.
15. Układamy mięso. 16. Danie gotowe. 17. Smacznego.