Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy makaron w lekkim sosie, podany z warzywami
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 564
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3656
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2821
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 228
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 294
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 564
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3656
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2821
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 228
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 294
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Odcedzamy, nie przelewamy zimną wodą. Paprykę i marchew kroimy w paski, czosnek, dymkę i czerwoną cebulę drobno siekamy. Pomidorki przekrawamy na pół. Świeże brokuły gotujemy, mrożone tylko rozmrażamy. Na patelnię wlewamy olej, dodajemy masło - gdy się rozpuści dodajemy warzywa, przyprawiamy. Po kilku minutach smażenia, dodajemy makaron i jeszcze raz doprawiamy. Mieszamy i nakładamy na talerz.