Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy makaron w lekkim sosie, podany z warzywami
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 392
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 288
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 426
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1647
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 392
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 288
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 426
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1647
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Odcedzamy, nie przelewamy zimną wodą. Paprykę i marchew kroimy w paski, czosnek, dymkę i czerwoną cebulę drobno siekamy. Pomidorki przekrawamy na pół. Świeże brokuły gotujemy, mrożone tylko rozmrażamy. Na patelnię wlewamy olej, dodajemy masło - gdy się rozpuści dodajemy warzywa, przyprawiamy. Po kilku minutach smażenia, dodajemy makaron i jeszcze raz doprawiamy. Mieszamy i nakładamy na talerz.