Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy makaron w lekkim sosie, podany z warzywami
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5699
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 1440
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 194
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5699
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 1440
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 194
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Odcedzamy, nie przelewamy zimną wodą. Paprykę i marchew kroimy w paski, czosnek, dymkę i czerwoną cebulę drobno siekamy. Pomidorki przekrawamy na pół. Świeże brokuły gotujemy, mrożone tylko rozmrażamy. Na patelnię wlewamy olej, dodajemy masło - gdy się rozpuści dodajemy warzywa, przyprawiamy. Po kilku minutach smażenia, dodajemy makaron i jeszcze raz doprawiamy. Mieszamy i nakładamy na talerz.