Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty obiad pełen warzyw i komosy bogatej w białko :)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1170
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1170
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
1.Wypłukać komosę pod bieżącą wodą po czym wrzucić do garnka i zalewamy 2 szklankami wody i dodajemy sól 2. Gotować do momentu wrzenia a następnie przykryć garnek i gotować 15 min na mniejszym ogniu
3. Pokroić papryki w kostki 4. Rozgrzać patelnię wlewając olej i wrzucić pokrojone papryki 5. Dusić 10 - 15 min pod przykryciem
6. Dodać do komosy ryżowej (już ugotowanej) papryki, skropić oliwą i posypać natką pietruszki.