Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty obiad pełen warzyw i komosy bogatej w białko :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8195
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 424
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8195
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 424
Składniki
1.Wypłukać komosę pod bieżącą wodą po czym wrzucić do garnka i zalewamy 2 szklankami wody i dodajemy sól 2. Gotować do momentu wrzenia a następnie przykryć garnek i gotować 15 min na mniejszym ogniu
3. Pokroić papryki w kostki 4. Rozgrzać patelnię wlewając olej i wrzucić pokrojone papryki 5. Dusić 10 - 15 min pod przykryciem
6. Dodać do komosy ryżowej (już ugotowanej) papryki, skropić oliwą i posypać natką pietruszki.