Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Koperkowa z pulpetami"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 677
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 106
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 677
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 106
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
<strong>:</strong>
Do garnka z wrzątkiem wrzuć pokrojone w kostkę ziemniaki i startą marchewkę. Dołóż związane nitką warzywa: seler, pietruszkę i por. Gotuj ok. 20 minut. Wyciągnij paczuszkę włoszczyzny.
Mięso mielone dopraw solą i pieprzem. Dodaj bułkę tartą i uformuj małe kuleczki. Dołóż je do zupy wraz z posiekanym pęczkiem koperku. Gotuj zupę jeszcze ok. 10 minut.
Mały kubeczek śmietany rozrób z gorącą zupą i dolej do garnka.
Na koniec dopraw danie do smaku i dokładnie wymieszaj.
<strong>Marta Sztabińska z Grajewa</strong>Źródło: Super TV