Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja sycącego i bardzo prostego posiłku, który możecie przygotować w dziesięć minut w sytuacji, gdy usmażycie za dużo naleśników i znudzi się Wam twarożek, dżem czy owoce jako ich wypełnienie. Jeśli lubicie tosty, zapiekanki czy pizzę, to idealny przepis dla Was. Potrzebujecie tylko kilku plastrów sera żółtego i szynki konserwowej oraz mocno rozgrzanej patelni z odrobiną oleju.
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 18
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 36
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 288
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 18
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 36
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 288
Składniki
Na środku każdego naleśnika położyć obok siebie 2 plasterki sera, na to 2 plasterki szynki. Zrobić mankiet z tej części placka, która jest najbliżej nas, potem zawinąć do środka boki i złożyć w kopertę. Smażyć na złoty kolor z obu stron na rozgrzanym oleju. Podawać przekrojone wpół z ulubionym sosem, keczupem lub bez dodatków. Doskonale sprawdzą się jako lunch w pracy czy przekąska na wycieczce.