Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja sycącego i bardzo prostego posiłku, który możecie przygotować w dziesięć minut w sytuacji, gdy usmażycie za dużo naleśników i znudzi się Wam twarożek, dżem czy owoce jako ich wypełnienie. Jeśli lubicie tosty, zapiekanki czy pizzę, to idealny przepis dla Was. Potrzebujecie tylko kilku plastrów sera żółtego i szynki konserwowej oraz mocno rozgrzanej patelni z odrobiną oleju.
Składniki
Na środku każdego naleśnika położyć obok siebie 2 plasterki sera, na to 2 plasterki szynki. Zrobić mankiet z tej części placka, która jest najbliżej nas, potem zawinąć do środka boki i złożyć w kopertę. Smażyć na złoty kolor z obu stron na rozgrzanym oleju. Podawać przekrojone wpół z ulubionym sosem, keczupem lub bez dodatków. Doskonale sprawdzą się jako lunch w pracy czy przekąska na wycieczce.