Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre kopytka podane nieco inaczej.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 695
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 409
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13312
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 545
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 695
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 409
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13312
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 545
Składniki
Kiełbasę pokrój na plasterki, brokuł podziel na różyczki, posiekaj cebulę i czosnek. Śmietanę wymieszaj z musztardą i szklanką wody.
Na dużej patelni rozgrzej olej, wrzuć kiełbasę. Gdy się przyrumieni dodaj cebulę i czosnek, smaż przez minutę, dodaj brokuły i kopytka. Smaż przez 3 minuty, wlej śmietanę, podgrzej przez minutę, dopraw pieprzem.