Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie na gorąco z łatwo dostępnych składników
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 997
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11964
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 997
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11964
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Składniki
Gotujemy fasolkę szparagową z odrobiną soli.Ugotowaną miksujemy blenderem i dodajemy przyprawy.Po uzyskaniu jednolitej masy stawiamy na ogień i kiedy zaczyna się gotować dodajemy śmietanę (jak jest zbyt rzadki to dodajemy mąkę do śmietany) i zagotujemy. Po zagotowaniu dodajemy sera i mieszamy aż ser się rozpuści.Polewamy kopytka. Robimy i gotujemy kopytka a potem wkładamy na patelnie i doprowadzamy aby były chrupiące.Kiełbasę gotujemy a potem obtaczamy w mące,jajku i bułce tartej i smażymy na patelni. Jak mamy wszystko gotowe to wykładamy na talerz i dekorujemy jakimiś jarzynami co są w danym sezonie.Podajemy na ciepło.