Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie na gorąco z łatwo dostępnych składników
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 3273
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 315
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 185
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 3273
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 315
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 185
Składniki
Gotujemy fasolkę szparagową z odrobiną soli.Ugotowaną miksujemy blenderem i dodajemy przyprawy.Po uzyskaniu jednolitej masy stawiamy na ogień i kiedy zaczyna się gotować dodajemy śmietanę (jak jest zbyt rzadki to dodajemy mąkę do śmietany) i zagotujemy. Po zagotowaniu dodajemy sera i mieszamy aż ser się rozpuści.Polewamy kopytka. Robimy i gotujemy kopytka a potem wkładamy na patelnie i doprowadzamy aby były chrupiące.Kiełbasę gotujemy a potem obtaczamy w mące,jajku i bułce tartej i smażymy na patelni. Jak mamy wszystko gotowe to wykładamy na talerz i dekorujemy jakimiś jarzynami co są w danym sezonie.Podajemy na ciepło.