Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie na gorąco z łatwo dostępnych składników
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Gotujemy fasolkę szparagową z odrobiną soli.Ugotowaną miksujemy blenderem i dodajemy przyprawy.Po uzyskaniu jednolitej masy stawiamy na ogień i kiedy zaczyna się gotować dodajemy śmietanę (jak jest zbyt rzadki to dodajemy mąkę do śmietany) i zagotujemy. Po zagotowaniu dodajemy sera i mieszamy aż ser się rozpuści.Polewamy kopytka. Robimy i gotujemy kopytka a potem wkładamy na patelnie i doprowadzamy aby były chrupiące.Kiełbasę gotujemy a potem obtaczamy w mące,jajku i bułce tartej i smażymy na patelni. Jak mamy wszystko gotowe to wykładamy na talerz i dekorujemy jakimiś jarzynami co są w danym sezonie.Podajemy na ciepło.