Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie na gorąco z łatwo dostępnych składników
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 107
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2761
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2544
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 107
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2761
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2544
Składniki
Gotujemy fasolkę szparagową z odrobiną soli.Ugotowaną miksujemy blenderem i dodajemy przyprawy.Po uzyskaniu jednolitej masy stawiamy na ogień i kiedy zaczyna się gotować dodajemy śmietanę (jak jest zbyt rzadki to dodajemy mąkę do śmietany) i zagotujemy. Po zagotowaniu dodajemy sera i mieszamy aż ser się rozpuści.Polewamy kopytka. Robimy i gotujemy kopytka a potem wkładamy na patelnie i doprowadzamy aby były chrupiące.Kiełbasę gotujemy a potem obtaczamy w mące,jajku i bułce tartej i smażymy na patelni. Jak mamy wszystko gotowe to wykładamy na talerz i dekorujemy jakimiś jarzynami co są w danym sezonie.Podajemy na ciepło.