Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1170
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13649
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2801
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1170
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13649
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2801
Składniki
W osolonej wodzie gotuje brokuly, wyciagam cedzakiem i do tej samej wody wrzucam kopytka/gnocchi. Po ugotowaniu roztapiam maslo w garnku i wrzucam brokuly a za chwile kopytka, dodaje pieprz, sol i rozgnieciony czosnek. Mieszam razem ok minuty. Na patelni grillowej lub normalnej jak kto woli podmazam lososia opruszonego sola, pieprzem. W czasie przygotowania dodaje do ryby swiezy rozmaryn i skrapiam cytryna. Palce lizac :) Smacznego