Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
piernik zaklęty w naleśniku :-)
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 710
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 100
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2805
Polecam.
Odsłon: 501
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 741
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 710
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 100
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2805
Polecam.
Odsłon: 501
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 741
Składniki
Zrobić ciasto dodając 2 łyżeczki przyprawy korzennej i usmażyć naleśniki.
Banany rozetrzeć blenderem na gładką masę. Twaróg wymieszać z mlekiem, cukrem, miodem i przyprawą korzenną, dodać bananową masę, wymieszać wszystko dokładnie.
Naleśniki smarować bananowo-twarogowym nadzieniem, zwijać. Można polać czekoladową polewą lub posypać cynamonem.
Smacznego