Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
piernik zaklęty w naleśniku :-)
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 432
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 31
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 959
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37221
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 432
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 31
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 959
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37221
Składniki
Zrobić ciasto dodając 2 łyżeczki przyprawy korzennej i usmażyć naleśniki.
Banany rozetrzeć blenderem na gładką masę. Twaróg wymieszać z mlekiem, cukrem, miodem i przyprawą korzenną, dodać bananową masę, wymieszać wszystko dokładnie.
Naleśniki smarować bananowo-twarogowym nadzieniem, zwijać. Można polać czekoladową polewą lub posypać cynamonem.
Smacznego