Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
piernik zaklęty w naleśniku :-)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35677
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1198
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35677
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1198
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
        
        
                Składniki
Zrobić ciasto dodając 2 łyżeczki przyprawy korzennej i usmażyć naleśniki.
Banany rozetrzeć blenderem na gładką masę. Twaróg wymieszać z mlekiem, cukrem, miodem i przyprawą korzenną, dodać bananową masę, wymieszać wszystko dokładnie.
Naleśniki smarować bananowo-twarogowym nadzieniem, zwijać. Można polać czekoladową polewą lub posypać cynamonem.
Smacznego