Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Wykonanie: Mięso zmielić, wymieszać z przyprawami do smaku, wbić jajka, wlać śmietankę i stopione masło. Dokładnie wymieszać, po czym dodać bułkę tartą i mąkę i jeszcze raz wyrobić dokładnie masę. Formować małe kotleciki i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.