Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki z jajek to naprawdę wspaniały pomysł na szybki i pełnowartościowy obiad który zje każdy , nawet największy niejadek .
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
( z podanej proporcji wychodzi około 6 kotlecików średniej wielkości ) Jajka ścieramy na tarce o grubych oczkach do jajek dodajemy surowe jajko , zieloną cebulkę i przyprawy na koniec dodajemy odrobinę bułki tartej ( około 2 dużych łyżek ) . Wszystko dokładnie mieszamy .
Następnie formujemy i lekko spłaszczamy kotleciki . Każdy kotlecik o panierujemy bułką tartą . Smażymy na lekko rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron .