Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki z jajek to naprawdę wspaniały pomysł na szybki i pełnowartościowy obiad który zje każdy , nawet największy niejadek .
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Składniki
( z podanej proporcji wychodzi około 6 kotlecików średniej wielkości ) Jajka ścieramy na tarce o grubych oczkach do jajek dodajemy surowe jajko , zieloną cebulkę i przyprawy na koniec dodajemy odrobinę bułki tartej ( około 2 dużych łyżek ) . Wszystko dokładnie mieszamy .
Następnie formujemy i lekko spłaszczamy kotleciki . Każdy kotlecik o panierujemy bułką tartą . Smażymy na lekko rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron .