Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i delikatne w smaku kotleciki na obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 913
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 913
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować na mleku według opisu na opakowaniu. Po przestudzeniu wymieszać z masłem, żółtkami i serem. Posolić w razie potrzeby, jeszcze raz dokładnie wyrobić masę. Formować kotleciki, maczać w rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej. Następnie smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z dowolnym sosem i sezonową surówką lub kwaśną śmietaną.