Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i delikatne w smaku kotleciki na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10491
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6048
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12915
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4658
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10491
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6048
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12915
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4658
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować na mleku według opisu na opakowaniu. Po przestudzeniu wymieszać z masłem, żółtkami i serem. Posolić w razie potrzeby, jeszcze raz dokładnie wyrobić masę. Formować kotleciki, maczać w rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej. Następnie smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z dowolnym sosem i sezonową surówką lub kwaśną śmietaną.