Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i delikatne w smaku kotleciki na obiad.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5045
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5045
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować na mleku według opisu na opakowaniu. Po przestudzeniu wymieszać z masłem, żółtkami i serem. Posolić w razie potrzeby, jeszcze raz dokładnie wyrobić masę. Formować kotleciki, maczać w rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej. Następnie smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z dowolnym sosem i sezonową surówką lub kwaśną śmietaną.