Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone wyszły delikatne i aromatyczne ,polecam:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę i zmielić. Paprykę cebulę oraz ser pokroić w drobną kostkę. Dodać do mięsa.Wbić całe jajka. Bułki namoczyć,odciśnięte również dodać do mięsa. Doprawić do smaku solą ,pieprzem i czosnkiem granulowanym. Formować kotleciki,obtoczyć w tartej bułce ,kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na złocisty kolor. Smacznego życzę!