Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone wyszły delikatne i aromatyczne ,polecam:)
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 112
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 104
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4854
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7526
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 1259
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 112
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 104
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4854
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7526
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 1259
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę i zmielić. Paprykę cebulę oraz ser pokroić w drobną kostkę. Dodać do mięsa.Wbić całe jajka. Bułki namoczyć,odciśnięte również dodać do mięsa. Doprawić do smaku solą ,pieprzem i czosnkiem granulowanym. Formować kotleciki,obtoczyć w tartej bułce ,kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na złocisty kolor. Smacznego życzę!