Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone wyszły delikatne i aromatyczne ,polecam:)
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 26
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 349
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 26
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 349
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę i zmielić. Paprykę cebulę oraz ser pokroić w drobną kostkę. Dodać do mięsa.Wbić całe jajka. Bułki namoczyć,odciśnięte również dodać do mięsa. Doprawić do smaku solą ,pieprzem i czosnkiem granulowanym. Formować kotleciki,obtoczyć w tartej bułce ,kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na złocisty kolor. Smacznego życzę!