Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne kotleciki z warzywami w pysznym sosie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10597
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6117
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12983
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4737
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10597
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6117
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12983
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4737
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, solimy, doprawiamy papryką ostrą, wsypujemy bułkę tartą oraz majeranek i wyrabiamy. 2. Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju, po usmażeniu układamy w naczyniu.
3. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 4. Do cebuli dodajemy pokrojoną pół plasterki kiełbasę. 5. Następnie pokrojone pieczarki oraz ogórki i doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Na koniec łączymy z koncentratem oraz musztardą i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.