Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki rybne z ugotowaną rybą.Fantastycznie sprawdziły się dla dzieci.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5253
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5253
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Składniki
Ugotowane dorsze studzę i dokładnie obieram z ości.Wkładam do miski, dodaję groszek i potartą marchewkę. Wybijam jajka , dodaję bułkę tartą, przyprawiam. Dokładnie mieszam i odstawiam na ok.30 mn.
Formuję klopsiki , obtaczam w bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju. Przewracam na patelni tylko raz , aby za bardzo nie nasiąkły olejem.