Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki rybne z ugotowaną rybą.Fantastycznie sprawdziły się dla dzieci.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Składniki
Ugotowane dorsze studzę i dokładnie obieram z ości.Wkładam do miski, dodaję groszek i potartą marchewkę. Wybijam jajka , dodaję bułkę tartą, przyprawiam. Dokładnie mieszam i odstawiam na ok.30 mn.
Formuję klopsiki , obtaczam w bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju. Przewracam na patelni tylko raz , aby za bardzo nie nasiąkły olejem.