Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tym danie poradzą sobie nawet Ci, którzy nie mają ''talentu'' kulinarnego:) Bardzo proste do przyrządzenia, a przede wszystkim baaaaaaaardzo smaczne. Jedno z moich ulubionych dań.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1228
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 447
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3397
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 968
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1228
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 447
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3397
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 968
Składniki
3 jajka ugotować na twardo. Ryby rozmrozić i dokładnie osączyć z wody, zmielić wraz z cebulą. Do zmielonej ryby dodać surowe jajko, bułkę tartą, doprawić solą i pieprzem i na koniec dodać pokrojone w kostkę jajka, wymieszać. Formować kotlety, panierować w płatkach kukurydzianych i smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony. Podawać z młodymi warzywami i gałązkami kopru.