Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tym danie poradzą sobie nawet Ci, którzy nie mają ''talentu'' kulinarnego:) Bardzo proste do przyrządzenia, a przede wszystkim baaaaaaaardzo smaczne. Jedno z moich ulubionych dań.
Bardzo smaczne serowe ciasteczka. Robi się je z kilku składników, bardzo szyb...
Odsłon: 43
Zupa grzybowa najlepiej smakuje mi jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudow...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 961
Bardzo smaczne serowe ciasteczka. Robi się je z kilku składników, bardzo szyb...
Odsłon: 43
Zupa grzybowa najlepiej smakuje mi jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudow...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 961
Składniki
3 jajka ugotować na twardo. Ryby rozmrozić i dokładnie osączyć z wody, zmielić wraz z cebulą. Do zmielonej ryby dodać surowe jajko, bułkę tartą, doprawić solą i pieprzem i na koniec dodać pokrojone w kostkę jajka, wymieszać. Formować kotlety, panierować w płatkach kukurydzianych i smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony. Podawać z młodymi warzywami i gałązkami kopru.