Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tym danie poradzą sobie nawet Ci, którzy nie mają ''talentu'' kulinarnego:) Bardzo proste do przyrządzenia, a przede wszystkim baaaaaaaardzo smaczne. Jedno z moich ulubionych dań.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 949
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5531
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8692
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17862
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 949
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5531
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8692
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17862
Składniki
3 jajka ugotować na twardo. Ryby rozmrozić i dokładnie osączyć z wody, zmielić wraz z cebulą. Do zmielonej ryby dodać surowe jajko, bułkę tartą, doprawić solą i pieprzem i na koniec dodać pokrojone w kostkę jajka, wymieszać. Formować kotlety, panierować w płatkach kukurydzianych i smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony. Podawać z młodymi warzywami i gałązkami kopru.