Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
połączenie ryżu i ryby,delikatne w smaku
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 5
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 809
Domowa wersja chleba tostowego. Pycha. Nie potrzeba nic oprócz masła, a niebo...
Odsłon: 42
Klasyka w najlepszym wydaniu - fasolka po bretońsku to pyszne i konkretne dan...
Odsłon: 90
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 5
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 809
Domowa wersja chleba tostowego. Pycha. Nie potrzeba nic oprócz masła, a niebo...
Odsłon: 42
Klasyka w najlepszym wydaniu - fasolka po bretońsku to pyszne i konkretne dan...
Odsłon: 90
Składniki
Filety obgotować ok. 5 minut,ryż w torebkach ugotować.Obgotowane filety odcedzić i drobniutko pokroić nożem dodać wystudzony ryż,startą na małych oczkach marchewkę i pokrojoną w drobną kostkę cebulę,dodać jajko,pietruszkę i 2 łyżki bułki tartej wszystko razem wymieszać i doprawić do smaku.Z masy ryżowo-rybnej formować. małe kotleciki panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.Kotleciki doskonale smakują z frytkami i tartą marchewką.Życzę smacznego.