Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
połączenie ryżu i ryby,delikatne w smaku
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 334
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 241
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1372
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 334
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 241
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1372
Składniki
Filety obgotować ok. 5 minut,ryż w torebkach ugotować.Obgotowane filety odcedzić i drobniutko pokroić nożem dodać wystudzony ryż,startą na małych oczkach marchewkę i pokrojoną w drobną kostkę cebulę,dodać jajko,pietruszkę i 2 łyżki bułki tartej wszystko razem wymieszać i doprawić do smaku.Z masy ryżowo-rybnej formować. małe kotleciki panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.Kotleciki doskonale smakują z frytkami i tartą marchewką.Życzę smacznego.