Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
połączenie ryżu i ryby,delikatne w smaku
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 115
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34470
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 898
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 772
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 127
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 115
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34470
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 898
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 772
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 127
Składniki
Filety obgotować ok. 5 minut,ryż w torebkach ugotować.Obgotowane filety odcedzić i drobniutko pokroić nożem dodać wystudzony ryż,startą na małych oczkach marchewkę i pokrojoną w drobną kostkę cebulę,dodać jajko,pietruszkę i 2 łyżki bułki tartej wszystko razem wymieszać i doprawić do smaku.Z masy ryżowo-rybnej formować. małe kotleciki panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.Kotleciki doskonale smakują z frytkami i tartą marchewką.Życzę smacznego.