Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
połączenie ryżu i ryby,delikatne w smaku
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12448
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 875
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12448
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 875
Składniki
Filety obgotować ok. 5 minut,ryż w torebkach ugotować.Obgotowane filety odcedzić i drobniutko pokroić nożem dodać wystudzony ryż,startą na małych oczkach marchewkę i pokrojoną w drobną kostkę cebulę,dodać jajko,pietruszkę i 2 łyżki bułki tartej wszystko razem wymieszać i doprawić do smaku.Z masy ryżowo-rybnej formować. małe kotleciki panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.Kotleciki doskonale smakują z frytkami i tartą marchewką.Życzę smacznego.