Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
połączenie ryżu i ryby,delikatne w smaku
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 429
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1535
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8951
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 429
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1535
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8951
Składniki
Filety obgotować ok. 5 minut,ryż w torebkach ugotować.Obgotowane filety odcedzić i drobniutko pokroić nożem dodać wystudzony ryż,startą na małych oczkach marchewkę i pokrojoną w drobną kostkę cebulę,dodać jajko,pietruszkę i 2 łyżki bułki tartej wszystko razem wymieszać i doprawić do smaku.Z masy ryżowo-rybnej formować. małe kotleciki panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.Kotleciki doskonale smakują z frytkami i tartą marchewką.Życzę smacznego.