Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie 2 w 1. Dla zabieganych i mało zajmujące miejsca na wynos.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10408
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4595
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10408
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4595
Składniki
Ryż gotujemy.
Do mięsa dodajemy ryż, ser, przyprawy i mieszamy wszystko, najlepiej ręcznie, aby się połączyło. Formujemy kotleciki i wsadzamy do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem. Dolać wody przegotowanej tak, aby tylko zakryła dno (dzięki temu kotleciki nie będą suche). Pieczemy 30 min 180 stopni.