Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki siekane, można zrobić z różnymi dodatkami. Za każdym razem, mogą być inne. Tym razem dodałam mozzarellę. Możecie je też zrobić, również bez żadnych dodatków. Ja lubię w każdym wydaniu. Z tej porcji składników, wyszło mi 7 niedużych kotlecików.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118404
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8509
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3137
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2274
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1605
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118404
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8509
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3137
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2274
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1605
Składniki
Pierś i mozzarellę pokroić w drobną kostkę. Dodać resztę składników i przyprawić. Następnie wszystko wymieszać. Na patelni rozgrzać olej. Nakładać łyżką kotleciki. Spłaszczyć i smażyć, po kilka minut z każdej strony na niewielkim gazie.
Gotowe kotleciki układać na ręczniku papierowym, żeby odsączyć z tłuszczu.