Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki siekane, można zrobić z różnymi dodatkami. Za każdym razem, mogą być inne. Tym razem dodałam mozzarellę. Możecie je też zrobić, również bez żadnych dodatków. Ja lubię w każdym wydaniu. Z tej porcji składników, wyszło mi 7 niedużych kotlecików.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 303
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 303
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Pierś i mozzarellę pokroić w drobną kostkę. Dodać resztę składników i przyprawić. Następnie wszystko wymieszać. Na patelni rozgrzać olej. Nakładać łyżką kotleciki. Spłaszczyć i smażyć, po kilka minut z każdej strony na niewielkim gazie.
Gotowe kotleciki układać na ręczniku papierowym, żeby odsączyć z tłuszczu.