Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki siekane, można zrobić z różnymi dodatkami. Za każdym razem, mogą być inne. Tym razem dodałam mozzarellę. Możecie je też zrobić, również bez żadnych dodatków. Ja lubię w każdym wydaniu. Z tej porcji składników, wyszło mi 7 niedużych kotlecików.
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 61
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 41
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 92
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 272
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 61
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 41
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 92
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 272
Składniki
Pierś i mozzarellę pokroić w drobną kostkę. Dodać resztę składników i przyprawić. Następnie wszystko wymieszać. Na patelni rozgrzać olej. Nakładać łyżką kotleciki. Spłaszczyć i smażyć, po kilka minut z każdej strony na niewielkim gazie.
Gotowe kotleciki układać na ręczniku papierowym, żeby odsączyć z tłuszczu.