Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 134
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 214
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 134
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 214
Składniki
Z przygotowanej masy uformować małe kotleciki. Obtoczyć lekko w bułce tartej. Usmażyć
Do garnka nalać wody, tak aby po wyłożeniu pulpetów nie wystawały. Dodać pomidory z puszki i przecier do smaku i posiekaną pietruszkę. Posolić, popieprzyć dodać śmietany według uznania.Z ziemniakami smakowały wybornie.