Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trzeba po prostu zrobić i delektować się nimi :). Polecam.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Składniki
Ryż ugotować w/g przepisu na opakowaniu. Bułkę namoczyć w mleku. Odcisnąć z jego nadmiaru. Połączyć z ugotowanym ryżem, jajkami, solą pieprzem, posiekaną bazylią oraz z pokrojoną w drobną kostkę papryką. Wsypać bułkę tartą. Formować kotleciki, każdy obtoczyć w tartej bułce. Smażyć na złoty kolor. Smacznego.