Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trzeba po prostu zrobić i delektować się nimi :). Polecam.
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 75
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 183
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 160
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 75
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 183
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 160
Składniki
Ryż ugotować w/g przepisu na opakowaniu. Bułkę namoczyć w mleku. Odcisnąć z jego nadmiaru. Połączyć z ugotowanym ryżem, jajkami, solą pieprzem, posiekaną bazylią oraz z pokrojoną w drobną kostkę papryką. Wsypać bułkę tartą. Formować kotleciki, każdy obtoczyć w tartej bułce. Smażyć na złoty kolor. Smacznego.