Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,chrupiące dzięki ziarnom słonecznika ,oraz bardzo syte..Serdecznie polecam:)
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na łyżce masła. Kaszkę zalać gorącą wodą 1-2 szkl.zostawić do napęcznienia. Jajka ugotować na twardo,zimne posiekać,dać do kaszki Dodać surowe jajko,prażony słonecznik,lubczyk,cebulkę zeszkloną ,posiekaną natkę ,oraz pieprz i sól do smaku. Masę dobrze wyrobić. Formować kotleciki ,obtoczyć w tartej bułce i dawać na gorący tłuszcz. Usmażone odsączać na ręczniku papierowym.
Smacznego życzę!