Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,chrupiące dzięki ziarnom słonecznika ,oraz bardzo syte..Serdecznie polecam:)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 679
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1006
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2017
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 679
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1006
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2017
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na łyżce masła. Kaszkę zalać gorącą wodą 1-2 szkl.zostawić do napęcznienia. Jajka ugotować na twardo,zimne posiekać,dać do kaszki Dodać surowe jajko,prażony słonecznik,lubczyk,cebulkę zeszkloną ,posiekaną natkę ,oraz pieprz i sól do smaku. Masę dobrze wyrobić. Formować kotleciki ,obtoczyć w tartej bułce i dawać na gorący tłuszcz. Usmażone odsączać na ręczniku papierowym.
Smacznego życzę!