Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7926
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1221
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7926
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1221
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
Składniki
Pieczarki pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce i podsmażyć z cebulą.
Ugotowane jajka pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce. Do jaj dodać podsmażone pieczarki i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. Wbić jajko i wymieszac
Uformować kotleciki i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć do zrumieniania :) Najlepiej smakuje z ryżem i sosem pieczarkowym