Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7638
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2773
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7638
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2773
Składniki
Pieczarki pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce i podsmażyć z cebulą.
Ugotowane jajka pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce. Do jaj dodać podsmażone pieczarki i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. Wbić jajko i wymieszac
Uformować kotleciki i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć do zrumieniania :) Najlepiej smakuje z ryżem i sosem pieczarkowym