Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urozmaicenie codziennych mięsnych obiadów.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 75
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 75
Składniki
1. Mięso drobno kroimy.
2. Kalafior ścieramy na tarce o dużych oczkach
3. Marchew obieramy i również ścieramy na tarce o dużych oczkach.
4. Tak samo postępujemy z cebulą
5. Do miseczki wkładamy mięso . 6. Dodajemy kalafior
7. Następnie marchew
8. Również cebulę
9. Wbijamy dwa jajka
10. Przyprawiamy pieprzem oraz solą
11. Dodajemy bułkę tartą.
12. Wyrabiamy i robimy kotleciki. 13. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
14. Kotlety gotowe. 15. Smacznego.