Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urozmaicenie codziennych mięsnych obiadów.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
1. Mięso drobno kroimy.
2. Kalafior ścieramy na tarce o dużych oczkach
3. Marchew obieramy i również ścieramy na tarce o dużych oczkach.
4. Tak samo postępujemy z cebulą
5. Do miseczki wkładamy mięso . 6. Dodajemy kalafior
7. Następnie marchew
8. Również cebulę
9. Wbijamy dwa jajka
10. Przyprawiamy pieprzem oraz solą
11. Dodajemy bułkę tartą.
12. Wyrabiamy i robimy kotleciki. 13. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
14. Kotlety gotowe. 15. Smacznego.