Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi farsz z kaszy gryczanej prażonej, który zrobiłam do francuskich koszyczków ,dodałam do niego,ćwiartkę papryki zielonej i połówkę papryczki chilii uformowałam kotleciki. Wyszły smaczne ,chrupiące i bardzo syte:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13205
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13205
Składniki
Kaszę ,która nam została wyrobić z papryczkami. Wilgotnymi rękoma formować małe kotleciki ,obtoczyć w tartej bułce i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Po usmażeniu kłaść na ręcznik papierowy by nadmiar tłuszczu obciekł. Smacznego życzę!