Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi farsz z kaszy gryczanej prażonej, który zrobiłam do francuskich koszyczków ,dodałam do niego,ćwiartkę papryki zielonej i połówkę papryczki chilii uformowałam kotleciki. Wyszły smaczne ,chrupiące i bardzo syte:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336698
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4078
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423211
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2628
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336698
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4078
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423211
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2628
Składniki
Kaszę ,która nam została wyrobić z papryczkami. Wilgotnymi rękoma formować małe kotleciki ,obtoczyć w tartej bułce i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Po usmażeniu kłaść na ręcznik papierowy by nadmiar tłuszczu obciekł. Smacznego życzę!