Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i smaczne do obiadu kotlety.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10682
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6156
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13044
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4792
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10682
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6156
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13044
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4792
Składniki
Wykonanie: Zagotować 3 szklanki wody i wrzucić kostkę rosołową. Do wrzącego rosołu wsypywać powoli kaszę mannę (mieszając uważać aby nie powstały grudki). Garnek przykryć i na najmniejszym palniku podgotowywać 5 minut. Odstawić, dodać masło i zostawić do przestudzenia. Następnie dodać resztę składników i formować owalne kotleciki. Obtaczać w bułce tartej, smażyć na jasnozłoty kolor, podawać z dowolnym sosem.