Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie, zarówno na ciepło, jak i na zimno. Jeśli zamiast kotletów uformujemy nieduże klopsiki świetnie sprawdzą się jako przekąska na imprezie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1447
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1447
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1593
Składniki
Brokuła gotujemy na parze do miękkości. W tym czasie pozbawiamy łososia skórki i ewentualnych ości, mielimy. Ugotowanego i ostudzonego brokuła również mielimy razem z jajkami ugotowanymi na twardo.
Do masy dodajemy sok z cytryny, jajko, bułkę tartą, doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy koperek i starannie mieszamy całość. Formujemy nieduże kotleciki i obtaczamy je w bułce tartej. Smażymy na klarowanym maśle.