Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawiacie się, co zrobić z mięsem z rosołu? Wykorzystajcie je do przyrządzenia pysznych kotlecików. Dzięki temu nic się nie zmarnuje. Kotleciki z mięsa z rosołu wykonane według tego przepisu będą niesamowicie soczyste i delikatne w środku. Po usmażeniu na patelni zyskają chrupiącą otoczkę. Posmakują zarówno dzieciom, jak i dorosłym.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1359
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3519
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1168
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1359
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3519
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1168
Składniki
Mięso z rosołu oddziel od kości i zmiel w maszynce razem z cebulą.
Do zmielonego mięsa wbij jedno całe jajko. Dodaj przyprawy. Uformuj równiej wielkości kotleciki.
Na patelni rozgrzej 2 łyżki klarowanego masła. Kotleciki z mięsa z rosołu smaż z dwóch stron na złoty kolor. Usmażone kotleciki podawaj z gotowanymi ziemniakami i surówką.