Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawiacie się, co zrobić z mięsem z rosołu? Wykorzystajcie je do przyrządzenia pysznych kotlecików. Dzięki temu nic się nie zmarnuje. Kotleciki z mięsa z rosołu wykonane według tego przepisu będą niesamowicie soczyste i delikatne w środku. Po usmażeniu na patelni zyskają chrupiącą otoczkę. Posmakują zarówno dzieciom, jak i dorosłym.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5666
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36473
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 112
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5666
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36473
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 112
Składniki
Mięso z rosołu oddziel od kości i zmiel w maszynce razem z cebulą.
Do zmielonego mięsa wbij jedno całe jajko. Dodaj przyprawy. Uformuj równiej wielkości kotleciki.
Na patelni rozgrzej 2 łyżki klarowanego masła. Kotleciki z mięsa z rosołu smaż z dwóch stron na złoty kolor. Usmażone kotleciki podawaj z gotowanymi ziemniakami i surówką.