Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawiacie się, co zrobić z mięsem z rosołu? Wykorzystajcie je do przyrządzenia pysznych kotlecików. Dzięki temu nic się nie zmarnuje. Kotleciki z mięsa z rosołu wykonane według tego przepisu będą niesamowicie soczyste i delikatne w środku. Po usmażeniu na patelni zyskają chrupiącą otoczkę. Posmakują zarówno dzieciom, jak i dorosłym.
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 17
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21643
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 17
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21643
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Składniki
Mięso z rosołu oddziel od kości i zmiel w maszynce razem z cebulą.
Do zmielonego mięsa wbij jedno całe jajko. Dodaj przyprawy. Uformuj równiej wielkości kotleciki.
Na patelni rozgrzej 2 łyżki klarowanego masła. Kotleciki z mięsa z rosołu smaż z dwóch stron na złoty kolor. Usmażone kotleciki podawaj z gotowanymi ziemniakami i surówką.