Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawiacie się, co zrobić z mięsem z rosołu? Wykorzystajcie je do przyrządzenia pysznych kotlecików. Dzięki temu nic się nie zmarnuje. Kotleciki z mięsa z rosołu wykonane według tego przepisu będą niesamowicie soczyste i delikatne w środku. Po usmażeniu na patelni zyskają chrupiącą otoczkę. Posmakują zarówno dzieciom, jak i dorosłym.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6090
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9086
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8550
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5887
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6090
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9086
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8550
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5887
Składniki
Mięso z rosołu oddziel od kości i zmiel w maszynce razem z cebulą.
Do zmielonego mięsa wbij jedno całe jajko. Dodaj przyprawy. Uformuj równiej wielkości kotleciki.
Na patelni rozgrzej 2 łyżki klarowanego masła. Kotleciki z mięsa z rosołu smaż z dwóch stron na złoty kolor. Usmażone kotleciki podawaj z gotowanymi ziemniakami i surówką.