Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na piątkowy obiad - jarski kotlet dla mięsożerców ;)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424775
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10631
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336927
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4724
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424775
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10631
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336927
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4724
Składniki
Seler obieramy i kroimy w plastry w lekko obgotowujemy w osolonej wodzie. Gdy ostygną obtaczamy je kolejno w mące, rozbełtanym jajku, a następnie bułce tartej.
Tak przygotowane kotleciki pieczemy na rozgrzanym oleju na złoty kolor, a po zdjęciu z patelni kładziemy na papierowe serwetki żeby odsączyć olej.
Takie kotleciki najlepiej przygotować trochę szybciej, bo najlepiej smakują, gdy trochę przestygną :)