Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na piątkowy obiad - jarski kotlet dla mięsożerców ;)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 347
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4456
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3673
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31847
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 347
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4456
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3673
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31847
Składniki
Seler obieramy i kroimy w plastry w lekko obgotowujemy w osolonej wodzie. Gdy ostygną obtaczamy je kolejno w mące, rozbełtanym jajku, a następnie bułce tartej.
Tak przygotowane kotleciki pieczemy na rozgrzanym oleju na złoty kolor, a po zdjęciu z patelni kładziemy na papierowe serwetki żeby odsączyć olej.
Takie kotleciki najlepiej przygotować trochę szybciej, bo najlepiej smakują, gdy trochę przestygną :)