Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne połączenie tuńczyka z jajkiem i ogórkiem konserwowym
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 40
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 262
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 278
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 328
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 40
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 262
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 278
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 328
Składniki
Tuńczyka odsączamy z zalewy i przekładamy do miski. Dodajemy do niego kukurydzę, starte na drobnych oczkach ugotowane jajko oraz startego na dużych oczkach ogórka, mieszamy. Całość łączymy z surowym jajkiem i bułką tartą, doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy placuszki , które panierujemy w mące. Smażymy na rozgrzanym oleju (u mnie olej kokosowy)