Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotleciki z wołowiny"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 48
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3582
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 855
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 48
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3582
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 855
Składniki
<strong>Pani Monika Kubacka</strong>
• Mięso pokrój w plastry, rozbij. Posyp solą i pieprzem. Paprykę i cebulę pokrój w kostkę, podsmaż na oleju, dolej 1/2 szklanki wody i duś przez 30 minut, aż warzywa zmiękną, a woda wyparuje. Na koniec dodaj koncentrat, przyprawy. Farsz wyłóż na przygotowane mięso i zawiń roladki. Układaj je w naczyniu żaroodpornym. Przygotuj sos: kukurydzę, czosnek, papryczki i śmietanę zmiksuj na gładki krem. Dopraw do smaku, wylej na danie. Roladki piecz w 180°C przez około 2 godziny.Źródło: Dobry Tydzień