Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne drobiowe kotlety mielone z czerwoną papryką w sosie Carbonara
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3564
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2065
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 277
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3564
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2065
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 277
Składniki
1. Mięso bardzo drobno kroimy, przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy solą oraz papryką ostrą, dodajemy drobno pokrojoną paprykę, wsypujemy mąki i wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy 2. Robimy okrągłe kotleciki, panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju
3. Po usmażeniu układamy w naczyniu i robimy sos 4. Pomysł na spaghetti Carbonara gotujemy ze śmietaną, po ugotowaniu polewamy kotlety
5. Danie gotowe 6. Smacznego