Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na coś konkretnego, a mianowicie na mięso drobiowe. W większości domów pierś z kurczaka jest częstym gościem na stole. Pokaże Wam co ostatnio udało mi się z tego kawałka mięsa wyczarować. W roli głównej pierś z kurczaka, szpinak i ser.
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2064
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 319
Polecam.
Odsłon: 2019
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 700
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2064
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 319
Polecam.
Odsłon: 2019
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 700
Składniki
Szpinak rozmrozić, zlać wodę i doprawić solą i pieprzem. Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Pokroić w plastry, doprawić solą i pieprzem, a następnie rozbić. Na każdy kawałek mięsa położyć trochę sera oraz 2-3 łyżeczki szpinaku (w zależności od wielkości), ciasno zawinąć. Obtoczyć w mące, w roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju, ok 15 minut obracając co jakiś czas.
Smacznego :)
:)