Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet de volaille (de wolaj), chrupiąca skórka, soczyste mięsko i nadzienie rozpływające się w ustach. Lubiany przez tak wielu a jednak gro ludzi obawia się go przyrządzać. Na filmie dołączonym do przepisu pokazuję że jednak to nic skomplikowanego :)
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6623
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4544
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327007
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6623
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4544
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327007
Składniki
Odcinamy polędwiczkę i oczyszczamy filet. Przecinamy go wpół i rozbijamy tłuczkiem, doprawiamy.
Masło i ser ścieramy na tarce i dodajemy natkę pietruszki. Z farszu formujemy wałeczek i zawijamy go ściśle w filet.
Tak przygotowane odstawiamy na min 1h do lodówki. Panierujemy, bułka tarta => jajko => bułka tarta. Smażymy na głębokim oleju na mocno złoty kolor. Podajemy na ciepło.