Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet de volaille (de wolaj), chrupiąca skórka, soczyste mięsko i nadzienie rozpływające się w ustach. Lubiany przez tak wielu a jednak gro ludzi obawia się go przyrządzać. Na filmie dołączonym do przepisu pokazuję że jednak to nic skomplikowanego :)
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 986
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4268
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 654
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 983
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3916
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 801
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 986
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4268
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 654
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 983
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3916
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 801
Składniki
Odcinamy polędwiczkę i oczyszczamy filet. Przecinamy go wpół i rozbijamy tłuczkiem, doprawiamy.
Masło i ser ścieramy na tarce i dodajemy natkę pietruszki. Z farszu formujemy wałeczek i zawijamy go ściśle w filet.
Tak przygotowane odstawiamy na min 1h do lodówki. Panierujemy, bułka tarta => jajko => bułka tarta. Smażymy na głębokim oleju na mocno złoty kolor. Podajemy na ciepło.