Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Piersi z kurczaka umyć następnie poprzekrajać tak aby powstały 4 płaty mięsa.Mięso rozbić tłuczkiem ,przyprawić solą oraz pieprzem.Na każdego kotlecika na środku położyć niewielką ilość sera żółtego i zwinąć.Później opanierować i usmażyć na potelni z niewielką ilością oleju smacznego:)
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

r_bartek 29 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Prawdziwe de volaille są z masłem i ziołami :) a filet z kurczaka oczywiście z kosteczką :) ale te z serem też na pewno pyszne :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

myszkapoolna 22 marca 2011Zgłoś do usunięcia
też uważam że prawdziwy de volille sa z samym masłem!!!!!4 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 21 marca 2011Zgłoś do usunięcia
pyszne jadełko , oj pyszne - w wersjii full wypas można dodać do środka farsz z grzybów najlepiej leśnych... żyć nie umierać8 Kto głosował? | Odpowiedz

jagoda114 20 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Ja dodaję jeszcze masło do sera, choć prawdziwe de volaille są z samym masłem.3 Kto głosował? | Odpowiedz