Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny mielony z rumianą kostką ziemniaczaną, sałatką warzywną ze słoika. Bardzo smakowite danie.
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 211
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1090
Polecam.
Odsłon: 1078
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 211
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1090
Polecam.
Odsłon: 1078
Składniki
Wymyte ziemniaki kroimy w kostkę, solimy i wrzucamy na rozgrzaną patelnię z tłuszczem.
Ziemniaki smażymy na złoty kolor, dorzucamy pokrojoną cebulę i wkładamy na patelnię kotlet mielony w celu podsmażenia go.
Gdy wszystko jest usmażone, wykładamy na talerz, dokładamy sałatkę. Smacznego!!!