Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne mięsko dla całej rodzinki na niedzielny obiad.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35312
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 362
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 97
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 355
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9159
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35312
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 362
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 97
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 355
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9159
Składniki
Fileta dokładnie opłukać, pozbyć się żyłek, dokładnie osuszyć na ręczniku papierowym i zmielić przez grube sito. Cebulę obrać, bardzo drobno posiekać i zeszklić na oleju, po czym odstawić do ostudzenia. Następnie do mięsa dodać namoczoną w mleku i odciśniętą kajzerkę, zeszkloną cebulę, jajka, paprykę, czosnek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wyrobić ręką mięsną masę. Na dłoni formować zgrabne kotlety, obtaczać w panierce i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju na złoty kolor. SMACZNEGO.