Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny mielony z farszem pieczarkowym, sałatką paprykowo cebulową ze słoika, danie lubiane przez wielu smakoszy.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29244
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1679
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 138
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18583
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 677
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29244
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1679
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 138
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18583
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 677
Składniki
Cebulę i czosnek zetrzeć na tarce. Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć i włożyć do miski z mielonym mięsem. Dodajemy 2 jajka, sól, startą cebulę i czosnek, wiórka pieczarek oraz pozostałe przyprawy, dobrze mieszamy jednocześnie próbując farsz na nasze kotlety. Na rozgrzanej patelni, na oleju lub smalcu smażymy uformowane z farszu kotlety na rumiany kolor z obu stron. W między czasie gdy smażą się nasze kotlety gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką paprykowo cebulową ze słoika. Smacznego !!!