Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny mielony z farszem pieczarkowym, sałatką paprykowo cebulową ze słoika, danie lubiane przez wielu smakoszy.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3860
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3860
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Składniki
Cebulę i czosnek zetrzeć na tarce. Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć i włożyć do miski z mielonym mięsem. Dodajemy 2 jajka, sól, startą cebulę i czosnek, wiórka pieczarek oraz pozostałe przyprawy, dobrze mieszamy jednocześnie próbując farsz na nasze kotlety. Na rozgrzanej patelni, na oleju lub smalcu smażymy uformowane z farszu kotlety na rumiany kolor z obu stron. W między czasie gdy smażą się nasze kotlety gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką paprykowo cebulową ze słoika. Smacznego !!!