Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Pierś z kurczaka robić i przyprawić solą, pieprzem i odrobiną vegety. Jajko rozbić i rozmacić. Pierść panierujemy w robitym jajku i smażymy na patelni. Pieczarki - potrzeć na tarce i usmażyć z cebulką. Doprawić do smaku. Papryka - pokroić w kostkę i podsmażyć. Jajko - usmażyć na sadzone :)
Na podsmażoną pierś nałożyć pieczarki, paprykę i jajko sadzone. Na górę daję ser i zapiekam chwilę w piekarniku do jego roztopienia :) Smacznego