Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1277
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1277
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Pierś z kurczaka robić i przyprawić solą, pieprzem i odrobiną vegety. Jajko rozbić i rozmacić. Pierść panierujemy w robitym jajku i smażymy na patelni. Pieczarki - potrzeć na tarce i usmażyć z cebulką. Doprawić do smaku. Papryka - pokroić w kostkę i podsmażyć. Jajko - usmażyć na sadzone :)
Na podsmażoną pierś nałożyć pieczarki, paprykę i jajko sadzone. Na górę daję ser i zapiekam chwilę w piekarniku do jego roztopienia :) Smacznego