Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 211
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1090
Polecam.
Odsłon: 1078
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 211
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1090
Polecam.
Odsłon: 1078
Składniki
Pierś z kurczaka robić i przyprawić solą, pieprzem i odrobiną vegety. Jajko rozbić i rozmacić. Pierść panierujemy w robitym jajku i smażymy na patelni. Pieczarki - potrzeć na tarce i usmażyć z cebulką. Doprawić do smaku. Papryka - pokroić w kostkę i podsmażyć. Jajko - usmażyć na sadzone :)
Na podsmażoną pierś nałożyć pieczarki, paprykę i jajko sadzone. Na górę daję ser i zapiekam chwilę w piekarniku do jego roztopienia :) Smacznego