Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1051
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 220
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1167
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 220
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1051
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 220
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1167
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 220
Składniki
Pierś z kurczaka robić i przyprawić solą, pieprzem i odrobiną vegety. Jajko rozbić i rozmacić. Pierść panierujemy w robitym jajku i smażymy na patelni. Pieczarki - potrzeć na tarce i usmażyć z cebulką. Doprawić do smaku. Papryka - pokroić w kostkę i podsmażyć. Jajko - usmażyć na sadzone :)
Na podsmażoną pierś nałożyć pieczarki, paprykę i jajko sadzone. Na górę daję ser i zapiekam chwilę w piekarniku do jego roztopienia :) Smacznego