Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Pierś z kurczaka robić i przyprawić solą, pieprzem i odrobiną vegety. Jajko rozbić i rozmacić. Pierść panierujemy w robitym jajku i smażymy na patelni. Pieczarki - potrzeć na tarce i usmażyć z cebulką. Doprawić do smaku. Papryka - pokroić w kostkę i podsmażyć. Jajko - usmażyć na sadzone :)
Na podsmażoną pierś nałożyć pieczarki, paprykę i jajko sadzone. Na górę daję ser i zapiekam chwilę w piekarniku do jego roztopienia :) Smacznego