Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażony kotlet schabowy podany z młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem i mizerią z ogórków.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10409
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4274
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423603
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10409
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4274
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423603
Składniki
Plastry schabu przyprawiamy solą i ziołowym pieprzem, panierujemy w tartej bułce i rozbełtanych, osolonych jajkach. Tak przygotowane plastry schabu smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor, do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki i robimy mizerię z ogórków i jogurtu z koperkiem. Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi, młodymi ziemniakami i mizerią z ogórków. Smacznego !!!