Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażony kotlet schabowy podany z młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem i mizerią z ogórków.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4182
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11468
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6566
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5507
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13599
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5391
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4182
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11468
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6566
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5507
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13599
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5391
Składniki
Plastry schabu przyprawiamy solą i ziołowym pieprzem, panierujemy w tartej bułce i rozbełtanych, osolonych jajkach. Tak przygotowane plastry schabu smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor, do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki i robimy mizerię z ogórków i jogurtu z koperkiem. Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi, młodymi ziemniakami i mizerią z ogórków. Smacznego !!!