Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie schabowe to niebo w gębie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1117
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1118
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13126
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1117
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1118
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13126
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym. Posypać solą i pieprzem , następnie papryką wędzoną i na odłożyć w chłodne miejsce na godzinę. Bułkę tartą wymieszać z płatkami, zaś jajka rozbełtać z mlekiem. Kotlety rozbić dosyć cienko, maczać w jajku i panierować w bułce tartej wymieszanej z płatkami. Na patelni rozgrzać olej i smażyć kotlety z obu stron na złoty kolor.