Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami koktajlowymi.
tłuczek do mięsa, patelnia, garnek,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10615
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6129
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12995
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10615
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6129
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12995
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4750
Składniki
Plastry schabu doprawiamy solą i pieprzem, panierujemy w jajku i bułce tartej.
Smażymy na rumiany kolor z obu stron. W między czasie pokrojone ziemniaki smażymy w gorącym oleju na złociste frytki.
Usmażone kotlety podajemy z frytkami i pomidorkami koktajlowymi.