Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażony kotlet schabowy podany z młodymi ziemniakami i małosolnymi ogórkami.
tłuczek do mięsa, patelnia, garnek,
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 175
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 57
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 145
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 10814
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 148
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 175
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 57
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 145
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 10814
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 148
Składniki
Plastry schabu przyprawiamy solą i ziołowym pieprzem, panierujemy w tartej bułce i rozbełtanych, osolonych jajkach. Tak przygotowane plastry schabu smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor, do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi, młodymi ziemniakami i pokrojonymi w grubsze plastry małosolnymi ogórkami. Smacznego !!!