Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone panierowane plastry schabu, podane z ugotowanymi ziemniakami i piklami z ogórków i papryką.
tłuczek do mięsa, patelnia, garnek,
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 68
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 68
Składniki
Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem do mięsa, doprawiamy solą, pieprzem i panierujemy w tartej bułce i rozbełtanym jajku. Smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor do miękości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i piklami z papryką. Smacznego !!!