Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone panierowane plastry schabu, podane z ugotowanymi ziemniakami i piklami z ogórków i papryką.
tłuczek do mięsa, patelnia, garnek,
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2661
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421776
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2153
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2661
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421776
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2153
Składniki
Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem do mięsa, doprawiamy solą, pieprzem i panierujemy w tartej bułce i rozbełtanym jajku. Smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor do miękości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i piklami z papryką. Smacznego !!!